Om CAROS BILER A/S

 

CAROS BILER er en mindre brugtvognsforretning som ejes og drives af undertegnede, Rasmus Okholm og  John Poul Sørensen.

Til at hjælpe med det praktiske Jonas Gerlevsen mekaniker, og salgsupporter. Eva Kehlet som kontor og regnskabschef og Trine Scholer står for Marketing og sociale medier. Ricki Dahl Larsen klargøre bilerne kosmetisk før salg.

Herudover består vores forretnings model af en række samarbejdsaftaler. Således har vi altid hurtig og nem adgang til reparation og klargøring af vores biler, indkøb af reservedeleregistrering af biler osv. Virksomheden har oprindeligt rødder i Tyskland, hvor jeg boede en tid, med det formål at købe og importere gode brugte biler til afsætning i Danmark.

 

I 2011 flyttede jeg virksomheden til Brørup, dels for at få bedre plads til vores aktiviteter og dels for at kunne servicere vores kunder bedre – med en central placering lige ved motorvejen kun 10 min. kørsel fra Kolding og Esbjerg.

Hos CAROS BILER A/S har vi altid 50-60 brugte biler i prisklassen 10-70.000 kr. på lager – klar til levering! Altid prissat efter vort motto ”bedst til prisen”.

Hos CAROS BILER A/S tilstræber vi en uformel omgangstone med hinanden, vores kunder og vores samarbejdspartnere. Med andre ord, vi siger tingene ligeud – det skylder vi os selv og vores kunder.

 

 

Hos CAROS BILER A/S ynder vi at gøre tingene lidt utraditionelt. Vi søger som sådan ikke at revolutionere autobranchen, men vi vil gerne optimere både arbejdsgange, service og den kvalitet vi leverer ift. almenhedens gængse opfattelse af en brugtvognsforretning.

Det kan nemlig for den uerfarne være endda meget vanskeligt at finde vej gennem junglen af brugtvognstilbud.

Derfor har det fra starten været højt prioriteret, at vi altid får udsøgt de rigtige biler, ud fra vores målsætning om at levere billige, brugbare og fornuftige biler med stemplet ”bedst til prisen”.

Jeg er naturligvis selv dybt involveret i indkøbet af biler. Herudover har vi samarbejde med en række autoriserede bilforhandlere, hvorfra jeg sammen med mine kollegaer udsøger og aftager de bedste byttebiler.

Vort lille erfarne team her i Gjerndrup og vore samarbejdsaftaler med de bedste i branchen er årsagen til, at vi altid kan levere gode brugte biler, der opfylder vort motto – Bedst til prisen!

Selvfølgelig er vores begejstring og glæde ved hver dag at se tilfredse kunder køre herfra i gode brugte biler også en væsentlig motivator i den daglige jagt på målsætningen om, altid at være førende i segmentet af gode brugte biler mellem 10.000 og 70.000 kr.

 

CAROS BILER A/S – Velkommen til en god handel!

 

 

 

Hos CAROS BILER støtter vi.